Et personlig møte med film- og tv-komponist Raymond Enoksen i intervju og diskusjon med Arvid Martinsen.

Etter at Raymond flyttet fra Mosjøen som 20-åring har han hatt en eventyrlig karriere innen film og tv som skaper av musikken til flere av våre kjente og kjære tv-programmer som Lars Monsen, Lindmo, Fire stjerners middag, Farmen, De siste dødsdømte, Helt perfekt og mange flere.

De siste årene har karrieren hans vendt seg mer i retning av spillefilmer og dramaserier. Raymonds reise har tatt han ut i verden med opptil 200 millioner lyttere til hans musikk, i produkter som den Emmy-vinnende dramaserien Atlantic Crossing og den globalt distribuerte serien Ice Road Rescue på Disney+ og Nat Geo.

Gjennom kombinert presentasjon og intervju med musikknestor Arvid Martinsen kommer vi til å få et personlig møte med komponisten Raymond Enoksen. 

Arvid er en svært erfaren kulturarbeider med solid musikalsk utdanning, profesjonell musikerkarriere og en rekke spennende musikalske prosjekter bak seg, både med profesjonelle og amatører og innenfor ulike sjangre. I 2021 fikk han Stubeprisen for sin innsats for nordnorsk jazz og Kongens fortjenstmedalje for sitt virke som musiker, komponist, dirigent og prosjektleder.

I intervjuet får vi høre om hvordan Raymonds oppvekst og inkludering i kulturmiljøet i Mosjøen var et kritisk viktig utgangspunkt for å forme en nasjonal og internasjonal karriere. Musikk- og bildeeksempler gir oss også et unikt innblikk bak kulissene, undervegs i skaperprosessen.

Raymond Enoksen er for tiden aktuell som komponist på den kommende kinofilmen Karsten og Petra, Gullringen fra Atlantis og den svenske storfilmen Hammarskjöld.

Adresse: Sjøgata 22, 8656 Mosjøen

 

Billetter

Vis alle arrangementer

Dato:

5. juli 2023

Klokkeslett:

19.00 -

Sted:

Kulturverkstedet

Kategori:
Forestilling