Også i år åpner kultursjefen stua si under festspillene Helgeland. Denne gang til en intimkonsert med Terje Berg og Geirr Johnson, begge godt etablerte artister fra hver sin del av landet.

Sammen fabulerer de over hvordan en samtale mellom Terje Nilsen og Odd Børretzen kunne artet seg. Om livet i båt og livet på land. Og at det noen ganger er ålreit – selv om du ikke befinner deg på Mjelle.

Nilsen og Børretzen var begge kunstnere med ordet i sin makt, som kommenterte samfunnets små og store underfundigheter. Ofte med en satirisk snert og humoristisk undertone. De var to folkelige artister fra nord og sør, med mange likheter.

I denne konserten møtes de gjennom to som kjente dem godt. Berg som Nilsens nevø og Johnsons vennskap med Odd.

Publikum vil få høre sanger og ord fra Nilsen og Børretzen, i en herlig blanding av eget materiale fra de nevnte herrene Berg og Johnson.

Terje Bergs siste album «Tegn en by» har fått strålende kritikker. Stemningen veksler mellom humor og ettertanke. Bodøværingen har turnert omfattende de siste årene, og er kjent for formidlingsevnen og gitarspillet. Vi snakker låter på nordnorsk og gode historier.

Geirr Johnson har mer enn 40 år i kulturens tjeneste i «søringland». Der har han holdt på med alt fra Shakespeare til Samuel Beckett til revy og enmansshow av ymse slag. Han er en god formidler av tekst og en helt grei gitarist. Han kan slå over på kav Vestfoldsk når det trengs.

Velkommen til en fabulerende intimkonsert med løs jakke, poesi og humor.

Adresse: Sjøgata 1A, 8656 Mosjøen

Billetter

Vis alle arrangementer

Dato:

3. juli 2023

Klokkeslett:

19.00 -

Sted:

Sjøgata 1A

Kategori:
Foredrag Konsert Musikk