Nordic Duo består av lidenskapelig pianist og en dyktig bratsjist. Denne dynamiske kombinasjonen av bratsj og piano gir dem muligheten til å utforske et bredt spekter av musikalske uttrykk og skape uforglemmelige øyeblikk for sine lyttere. Under konserten skal de ta publikum med på en musikalsk og historisk reise. Det er en unik mulighet til å oppleve musikk sammen med kunst og naturens skjønnhet. Utendørskonserten blir den første konserten i det prisbelønte EUYO Cafe Bauhaus Project.

Anna Medzkiewicz – bratsj
Hun kommer fra Polen og har studert både i Polen og Norge. Gjennom årene har hun hatt en rekke inspirerende opplevelser mens hun turnerte med European Union Youth Orchestra (EUYO), 1B1 og Orkester Norden. Sammen med Ensemble 1B1 spilte hun inn Griegs Holbergsvariasjoner, som vant Spellemannprisen i 2015. Hun har jobbet som bratsjist ved bl.a. Stavanger Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Ålesund Strykekvartett, Helgeland Sinfonietta og Olsztyn Filharmonien.

Michał Medzkiewicz – piano
Han er polsk-norsk pianist og organist, utdannet både i Norge og Polen. Han har vært prisvinner både på nasjonale og internasjonale pianokonkuranser. Som 18-åring debuterte han som solist med det polsk-ukrainske ungdomssymfoniorkesteret med urfremføringen av Ryszard Bukowskis klaverkonsert. Siden da har han gjort en rekke internasjonale turneer med solorepertoar av Liszt, Beethoven, Bach og Chopin.

 

Sted: Sjøfronten ved Havmannen, Mo i Rana

Dato: 6. juli 2023

Tid: 18.00

Foto: Paul-Egil HenriksenVis alle arrangementer

Dato:

6. juli 2023

Klokkeslett:

18.00 -

Sted:

Sjøfronten ved Havmannen, Mo i Rana

Kategori:
Konsert Musikk