Far og to døtre er en gruppe fra Byneset, Trondheim som har sunget sammen siden 2013. Gruppa er allsidig og har opptrådt blant annet på Moldejazz og har reist rundt på flere turnéer med Den Kulturelle Spaserstokken i Trondheim kommune. Deres siste opptreden var med Trondheimsolistene på Frøset østre i Trondheim.

«Alt vi følte mangle denne ettermiddagen var fyr i peisen» skriver festivalavisa Fireflate etter gruppas opptreden på Moldejazz i 2018.

Tora Daugstad Wik (sopran) avslutter sin bachelorgrad i utøvende klassisk sang ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm våren 2024.

Anne Daugstad Wik (mezzo-sopran) har en bachelorgrad fra Griegakademiet i Bergen og avslutter sin master i utøvende klassisk sang ved Musikhögskolan i Malmö våren 2024.

Roar Wik (bass-baryton) studerte ved Operahögskolan i Stockholm og hadde sitt virke som operasanger i Sverige og Tyskland på 80 og 90-tallet.

 

Datoer:
29. juni kl 12:00 Mo kirke
30. juni kl 17:00 Lurøy kirke
01. juli kl. 15:00 Aldersund kirke
03. juli kl. 18:00 Alstahaug kirke

 

Omtale fra Moldejazz 2018

Far og To Døtre” er den familien du ikke visste du hadde, men som du absolutt trenger på festivalens andre dag.

Dette var en forfriskende time med avslappende slägere fra mange sjangere. Vi fikk høre alt i fra evergreens og folketoner til ballader og jazz.

Far og to døtre. Foto: Ruben Olsen Lærk

Med en fullsatt Alexandrapark, og publikum klappende med til musikken, er det helt på det rene at dette var en innertier i bookingsammenheng for Moldejazz 2018.

Det er som om man får følelsen av å bli invitert hjem i stuen til “Far og to døtre” – og hvor hver sang som synges og hvor hver melodi som spilles fremføres på en svært intim måte. Man skulle ikke tro at bandet spiller for noen hundre mennesker denne overskyede ettermiddagen.

 Vis alle arrangementer

Dato:

3. juli 2023

Klokkeslett:

18.00 -

Sted:

Alstahaug kirke

Kategori:
Konsert Musikk Opera