Bernhoft er klar for Gilles Garden og Festspillene Helgeland! Onsdag 6. juli går han på scenen i Sjøgatas tøffeste hage, og vil sette hele publikum i bevegelse og ta stemningen til topps. Med seg har han fullt band, og de ser frem til å skru opp lyden og presentere ny musikk ispedd mange gamle hits. Denne konserten blir fest, flørt, lykke og dansing på både knær, føtter, hender og tær!

Om albumet «Dancing On My Knees» sier Bernhoft selv at det er det mest personlige han har laget. Og at tittelen passer så bra fordi han føler at han alltid er på vei, ned eller opp, med discokula til topps. Tekstlig sirkler det rundt hans evinnelige tvil på alt, inkludert egen verdi. Under både skriving og innspilling har han gått litt mer fandenivoldsk åpent til verks enn tidligere. Han har jobbet med låtskrivere og produsenter som Skinny Days, Kristian Flatmate Vik, Alex Pavelich, Carl-Victor Guttormsen og – sin faste makker over flere år – Bjarne Stensli. De har dyttet ham ut av komfortsonen og resultatet kaller han en øvelse i å stå stilt ut, ikke bare naken, men flådd. 

Innspillingsmessig er han tilbake til noen av arbeidsmetodene fra Solidarity Breaks ved at han, med noen hederlige unntak, spiller alle instrumenter selv. «Put Your Mojo On» er en peptalk til seg selv. Mannen som synger «Clearly Confused» skjønner ikke helt hvorfor han fortjener kjærligheten han mottar, mens «All My Loving» og «Say It Isn’t So» er preget av frykten for å bli forlatt. På «Pretty Baby Love» er hjertet vridd opp og tørket inn. Og med låten «Call Out Kids», inspirert av sønnene, har han lyst til å bånne bakken. På knærne!

Kjøp billett

Vis alle arrangementer

Dato:

6. juli 2022

Klokkeslett:

21.00 - 23.00

Sted:

Gilles Garden

Pris:

Standard billett: kr 595

Kategori:
Funk Musikk Pop Rock Soul