Har du lyst til å lage musikk selv? Trio no Treble, stryketrioen som har spilt på VG-listas konsert på Rådhusplassen, inviterer til Musikkfabrikken! Sammen med seg har de Toppenkursets juniororkester. 

I denne interaktive konserten, vil du få sette sammen musikk, helt selv. Du får eksperimentere med dynamikk, oppbygging, harmoni og sjanger. Stryketrioen og juniorkesteret er verktøyet, du er komponisten. Kreativitet og lekenhet står i fokus under Musikkfabrikken!

Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Trio no Treble ble stiftet sommeren 2017, og har siden oppstarten spilt flere suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, rundt i Norge, og i Serbia. De har også vært festivaltrio på Festspillene i Helgeland, samt spilt egne konserter på Hamar og Operaen i Oslo, for å nevne noen. Fremtidige konserter er blant annet i Luleå, Murmansk, Mandal, og de er igjen invitert tilbake til å opptre under Opereafestukene i Kristiansund.

Trioen spiller alt fra klassisk musikk til folkemusikk og popmusikk. Med andre ord så spiller trioen musikk i alle genre og til alle anledninger. I 2019 fikk de skrevet et til verk til seg av komponist Trygve Brøske, støttet av Norsk komponistfond.

99-konsertbilde
Toppenkurset+9-2

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Vi bruker tredjeparts-cookies for å spore hvordan du bruker nettsiden vår, for eksempel hvilke sider du besøker og hvor lang tid du bruker på dem. Dette gir oss en bedre forståelse av hvordan folk bruker nettsidene våre og hvordan de finner frem til dem.  Les mer