Velkommen til åpningen av Festspillene Helgeland 2023!

Kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik gjester Festspillene Helgeland 2023
Lørdag 1.juli vil Kommunal- og distriksminister Sigbjørn Gjelsvik være til stede under åpningen av årets festspill.

Den første uken i juli er det duket for Festspillene Helgeland 2023 – en av Nord-Norges største og flotteste festivaler. Festivalen har hovedsete i Mosjøen og distriktet rundt. Lørdag 1.juli er det offisiell åpning av arrangementet og her blir det både sirkusartister, festspilltog, musikk og taler.

I år er vi så heldige å få besøk av Kommunal- og distriksminister Sigbjørn Gjelsvik som deltar på den offisielle åpningen. Hit kommer også ordfører Berit Hundåla og vi gleder oss til å vise frem det unike kulturlivet på Helgeland. På åpningsdagen vil Sjøsiden Senter stille opp med aktiviteter for barna utenfor Mosjøen Kulturhus før alle inviteres med på festspilltog gjennom festivalens hovedarena, Sjøgata. Festspilltoget ender i Hotellhagen og vi oppfordrer alle til å kle seg ut der man blir med på å skape liv og moro i Mosjøen sentrum.

Festspillene Helgeland tilbyr et variert og begivenhetsrikt program som kommer til å gi de besøkende mange magiske kulturopplevelser. Her finner man noe for alle aldre og enhver smak!

Program: Åpning av Festspillene Helgeland 2023
11:00 Ansiktsmaling, ballonger og mer moro for barna utenfor Mosjøen kulturhus
13:00 Festspilltoget har avmarsj fra Kinoplassen, gjennom Sjøgata, og ender i Hotellhagen til Fru Haugans
13:30 Offisiell åpning av Festspillene Helgeland 2023 i Hotellhagen med Kommunal- og distriksminister Sigbjørn Gjelsvik ogordfører Berit Hundåla.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *