Tom R. Band & Dinamika Music på Fru Haugans Hotel

Tre Serbiske Fiolindamer, klassisk utdannet, møter Norske Bluesrockere til konsert!

Under Festspillene 1 – 8 juli på Fru Haugans Hotel fredag 7 juli kl 20.00 i hotellhagen, møtes tre Serbiske klassisk utdannede damer og tre av våre lokale blueshelter til konsert. Det er henholdsvis Dinamika Music for anledningen i elektrisk utgave og Tom R. Band.

Her blir det drivende rock & blues låter fra rockens og bluesens storheter som Joe Bonamassa, Queen, Deep Purple m.fl. med elektriske fioliner og et drivende bluesrockband.

Dette samarbeidet startet når Tom R. Band gjorde konserter i Gornji Milanovac som er Mosjøens vennskapsby i Serbia, der møtte de damene i Dinamika Music som, med sitt prosjekt, har gjort ca 800 konserter verden rundt. De startet samarbeidet som endte opp i en felles konsert på Serbia World Music Festival 2023, med stor suksess og 6500 tilhørere….

Klassisk møter blues & rock er et tøft prosjekt og et musikalsk eventyr utenom det vanlige, som bare må oppleves! Her er det bare å sikre seg billett!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *