Vassendgutane i Gilles Garden

Dagen før Byfesten varmer vi opp med VASSENDGUTANE i Gilles Garden – originalen av Festcountry.

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de store festivalene når bandet spiller. Stikkord er glede, party og et band som virkelig inkluderer sitt publikum fra første strofe. Bandet legger stor vekt på kvalitet og det visuelle utrykket. De opptrer også 100% live. Det blir råning, ungkarer og hjortejakt.- Og selvfølgelig de to nyeste slagerne, Sånn So Det Va Før, Skaldyrfest og Skrekkraude Rapala

Dato: fredag 7 juli
Åpne dører: kl 21.00 – på scenen kl 22.00
Aldersgrense: 20 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *