SOMMERJOBB TIL DEG SOM ELSKER Å DRIVE MED MUSIKK OG IDÉUTVIKLING!

Festspillene Helgeland har i år et prosjekt i samarbeid med ungdomsrådet. Vefsn kommune lyser ut sommerjobb til unge musikere som ønsker å jobbe som gatemusikant under festspilluken 1.-8. juli, men også under Ungdomskonferansen i Mosjøen 27.–29. august. Her kan dere enten søke som solister, eller allerede sammensatte ensembler/band. 

Hovedoppgaven er å holde pop-up-konserter i Mosjøen sentrum og Sjøgata under de gitte datoene, men dere får også være med å planlegge og arrangere eventene som vil foregå ellers gjennom ungdomsrådets regi. Her får man erfaring i å jobbe i team med andre som har andre hovedoppgaver enn en selv, og du får plass til å bidra med idéutvikling innenfor ditt eget fagfelt. 

(OBS: er dere flere i samme ensemble/band må dere fortsatt sende inn søknad hver for dere, men marker tydelig gruppenavn og oppgi at dere ønsker å spille sammen. Det påberegnes også at man sender inn enten video- eller lydopptakt som en del av intervjuet. Dette vil man få mer informasjon om når man blir kalt inn).

SØKNADSFRIST: 12. MARS

Foto: Simen Trælnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *