Queen Tribute Helgeland: Opplev en hitparade uten sidestykke 

Få en uforglemmelig konsertforestilling der vi hyller et av verdens største og mest populære band gjennom tidene. Her får publikum servert hele hit-katalogen til Queen med favorittlåter som «Bohemian Rhapsody”, «Killer Queen», «Radio Ga Ga» og mange, mange flere. Med sin karakteristiske blanding av pop, hardrock og symfonisk rock har Queen solgt over 300 millioner plater verden over, noe som gjør dem til det tredje mestselgende bandet i verden!

Med udødelige hit-klassikere gjennom flere tiår vil Queen Tribute Helgeland bli en konsertopplevelse som treffer mange ulike aldersgrupper. Filmen «Bohemian Rhapsody» fra 2018 har også bidratt til at bandet har fått mange nye og unge fans. Her blir det garantert feststemning og et fantastisk show med flere kjente Mosjøværinger på scenen. Dette er definitivt ett av årets største høydepunkter under årets festival. Da gjenstår det bare en ting å si: “WE WILL, WE WILL ROCK YOU!”  

Queen Tribute Helgeland består av:
Kenneth Søttar, Emil Markussen, Geir Marius Skrede, Herbjørn Jakobsen, Hedda Markussen, Johanne Johnsen, Liv Andrea Hauge, Tor-Erik Schytte, Jim-Ronny Lorentzen, Trond Andersen, Hans Jacob Øksne, Arnt Åge Rønning, Ronny Larsen og Stein Hauge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *