“Kunst uten filter”: påmeldingen er åpnet!

Har du kunst du ønsker å stille ut og selge under Festspillene Helgeland? Da kan du melde deg på Galleria kunstfestivals kunstmesse “Kunst uten filter”. Her kan du vise frem din kunst i Mosjøen sentrum og i den unike og historiske Sjøgata. 

Galleria kunstfestival er en arena for mangfoldet av visuelle kunstuttrykk og skal formidle impulser fra den internasjonale kunstverden og samtidig gi plass til den folkelige kunstinteressen. Vi inviterer kunstnere, både profesjonelle, amatører, studenter og ungdom, fra fjern og nær, til å delta. Sammen skal vi fylle Sjøgata med fargesprakende, sterk, vakker, dyp og rørende visuell kunst – samtidig som byen fylles av folkeliv, dans, musikk og sommerglede.

Galleria kunstfestival er en del av Festspillene Helgeland og i år er datoene for kunstmessen 4.–8. juli 2023. Meld deg på vår kunstmesse “Kunst uten filter” i dag og still ut på samme arena som anerkjente kunstnere og gallerier. Galleria kunstfestival tar ansvar for markedsføring, reklame og bevisstgjøring slik at du når et interessert publikum.

Vi anbefaler med å være raskt ute med å sikre seg plass. 

Mer informasjon, påmeldingsskjema og vilkår finner du her.

Foto: Simen Trælnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *