Kristian Kristensen i Hotellhagen

Kristian Kristensen, kjent for sin store stemme og sitt varme hjerte, gjør seg klar for å opptre i Hotellhagen under Festspillene Helgeland. Med låter som «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke» har han kapret en stor plass i publikums hjerter. Nå er musikeren klar for å dele både ny musikk og nye sider ved seg selv gjennom sitt nye album «2003». 

På scenen i den vakre Hotellhagen står han helt solo, og vil ta med lytterne inn i sine egne erfaringer og opplevelser fra oppveksten. Musikken tar for seg det Kristian ser på som viktige punkter i hans liv. Ved å fortelle sin egen historie, vil han sette lys på temaer som familie, psykiske lidelser, utfordringer, tilhørighet og dens viktighet – og bare det å ha noen nær seg som er der for en hele veien. 

Foto: Chai Saeidi

«2003» er Kristians personlige historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag. Det dykkes innom temaer som nostalgi, ensomhet, frykt, oppvekst, kjærlighet og sorg – hvor vi blir tatt med inn i alt fra fortapte psykedeliske reiser til gjenfunnet håp i livet. 

Kristian fortsetter å utvikle seg musikalsk, i et univers han på denne utgivelsen har skapt på egen hånd. Fra å produsere med andre med stort band i studio har han nå både produsert og skrevet tekster på sitt eget soverom.

– Denne plata e en slags hyllest til mamma. Ho va der hele veien. Fra æ va en feit liten taper til æ va desperat i Oslo – hun så mæ som ingen andre. Derfor avslutte æ også albumet me det som va en av hennes yndlingssanger «Out of the rain», sier Kristian. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *