Mosjøen in Motion

Åpningsforestillingen til Festspillene Helgeland 2022 har vi kalt «Mosjøen in Motion». Vi vil sette hele byen i bevegelse, og fylle torget med 3 000 mennesker. Forestillingen er en gravemaskinsballett, hvor entreprenørene Trond Tverå AS, Sten Turmo AS og Cramo AS stiller med anleggsmaskiner og maskinførere, til koreografi av Ada Einmo. Musikken er fra den vakre balletten Svanesjøen av Tsjaikovskij. Helgeland Sinfonietta under ledelse av Nicholas Carthy er orkesteret.

«Mosjøen in Motion» er inspirert av at Mosjøen er i en spennende utvikling, som festspillene i år vil feire.

Festspillene Helgeland er et arrangement som virkelig setter Mosjøen i bevegelse, og viser at det er her det skjer. Vårt fokus er å skape en festival som inspirerer både fastboende, utflyttere og potensielle innflyttere. Vi løfter fram det beste Helgeland har å by på av kunst og kultur, og knytter verden og Helgeland sammen.

En kommentar om “Mosjøen in Motion

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *