Helgelands mest spennende sommerjobber?

Vil du jobbe hos oss i sommer? Festspillene Helgeland lyser for første gang ut tre sommerjobber til staben under sommerens festival. Liker du å jobbe med kunst, kultur og opplevelser? Da bør du lese videre!

Les mer om stillingene på lenkene til jobbsøkerportalen Arbeidsplassen. Søknadsfrist er 1. juni.

Frivilligkoordinator

Frivilligkoordinatoren vil være bindeledd mellom de frivillige og festivalens øvrige administrasjon. I samarbeid med festspillsjef og produsent visuell kunst vil denne sette opp vaktlister. Den har ansvar for å fylle inn eventuelle hull i vaktlisten underveis i festivalen.

Produksjonsmedarbeider

Produksjonsmedarbeideren vil bistå i gjennomføringen av de større arrangementene. Oppgavene vil dreie seg om å koordinere rigging og nedrigging, avhjelpe frivillige med billettsalg, bidra i lokaltransport og være artistkontakt.

Kommunikasjonsmedarbeider

Kommunikasjonsmedarbeideren har ansvar for å legge ut innlegg på festivalens sosiale medier. Den skal ta bilder og film, samt skrive korte saker om arrangementer, utstillinger og festivalhverdagen generelt.

Sommerjobbene er del av aksjonen #1000jobber, støttet av Sparebank1 Nord-Norge Samfunnsløftet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *