Heathers – musikal med ungdommer fra hele Helgeland

Musikklinja ved Mosjøen VGS presenterer Musikalen Heathers av Laurence O’Keefe og Kevin Murphy – for første gang på norsk!

Heathers er en mørk high school-komedie basert på filmen fra 1988 med samme navn. Vi møter Veronica, en nerdete og smart jente som vil gjøre alt for å bli en del av Westerberg High’s ledende jentegjeng “The Heather’s.” Dette koster henne dyrt, og det blir både mord og forviklinger, alt fortalt med humor, kjærlighet og musikk som tar pusten fra deg i intensitet og groove.

Forestillingen er rettet mot ungdommer og unge voksne og tar opp viktige tema som psykisk helse, mobbing, selvmord, homofili og ungdomstid. Selv om handlingen foregår på 1980-tallet, er tematikken like aktuell i dag. Ungdommene har også valgt denne musikalen selv, nettopp fordi de vil belyse vanskelige tema som de er opptatt av. I tillegg digger vi musikken, karakterene og plottet, som er virkelig intrikat og spennende. Dette er ei forestilling du ikke vil gå glipp av!

Fra plakaten til musikalen "Heathers".

Musikalen spilles på nordnorsk (rettere sagt: vefsning) – oversatt og bearbeidet av Marit Thrana.

På scenen og i bandet: Ungdommer fra hele Helgeland i alderen 14 – 18 år, som alle er en del av musikalgruppa ved Mosjøen videregående skole.
Regi og sanginnstudering: Marit Thrana
Koreografi: Susann Ulvang
Musikere: Hans Christian Digermul, Alf Marius Valan, Håkon Drevland, Kine Johnsen, Saska Cvijanovic m.fl.
Lys: Aaron Sebastian Blåsmo Frantzen & Adam Ulvang
Lyd: Hans Jacob Øksne og Sander Moby Røreng

Hva: Heathers – the musical
Hvor: Mosjøen kulturhus
Når: tirsdag 5. juli kl 1
9:00, onsdag 6. juli kl 15:00 og kl 19:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *