Aften med horn og klaver

Duoen Stine Nermo og Siril Valberg har spilt sammen i mange år, og i mange ulike konstellasjoner. Nå har de satt sammen et duoprogram med norsk og fransk musikk. De har valgt seg noe av det fineste for besetningen horn og klaver, og gleder seg til å presentere dette for publikumet i Mosjøen.

Program

Kvandal – Introduksjon og allegro
David Monrad Johansen – Suite nr. 1, Nordlandsbilleder
Paul Dukas – Villanelle
Debussy – Étude  nr. 7 pour les degrés chromatiques og Étude nr. 11 pour les arpèges composés
Trygve Madsen – Sonate for horn og klaver

Siril Valberg og Stine Nermo.

Om utøverne

Stine Nermo er fast ansatt i Luftforsvarets Musikkorps, fra 2019. Der får hun utfolde seg som solist, kammermusiker og som profesjonell korpsmusiker. Tidligere har Stine hatt et lengre vikariat i Bergen Filharmoniske Orkester, i tillegg til kortere, ukeslange vikariat i forskjellige korps og orkestre. Hun har sin mastergrad fra Norges Musikkhøgskole med Julius Pranevicius og bachelorgrad fra Griegakademiet med Ilene Chanon. 

Siril Aufles Valberg er opprinnelig fra Mosjøen i Nordland men har de siste årene vært bosatt i Oslo/Bærum. Hun har både bachelor- og mastergrad i klaver fra Norges musikkhøgskole med Håvard Gimse, Jens Harald Bratlie og Jorunn Marie Bratlie som sine lærere. Siril har lang erfaring både som solist og som kammermusiker og har i tillegg deltatt i flere internasjonale pianokonkurranser. 

Hva: Aften med horn og klaver
Hvor: Ungdomslokalet, Mosjøen
Når: søndag 3. juli kl 20:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *