Vi søker frivillige

Velkommen til Informasjonsmøte for frivillige, torsdag 12. mai kl 18:00 på Kulturverkstedet!

Lurer du på hvordan du kan bidra under en av Nord-Norges største festivaler? Festspillene Helgeland trenger mange frivillige når festivalen skal gjennomføres. Har du en billettselger eller utstillingsvert i magen? Kanskje du vil være sjåfør for noen av festivalens artister og kunstnere? Eller vil du heller snekre og montere utstillinger?

Uansett hva du brenner for å gjøre, har vi en oppgave til deg! De frivillige er festivalens hjerte, og deres uvurderlige innsats blir belønnet både før, under og etter festivalen med ulike goder. Ikke minst er de frivillige de beste ambassadører for Festspillene Helgeland, og de første de mange tilreisende treffer på når de kommer til Mosjøen. 

Les mer om informasjonsmøtet her.

Og finn ut hvilke arbeidsoppgaver vi trenger ditt bidrag til under festivalen på denne siden.

Velkommen på informasjonsmøte for frivillige!

Frivillige på Festspillene Helgeland
Foto: Sarah A Johansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *