Påmelding til “Kunst uten filter” er åpnet

Har du lyst til å delta med din kunst på sommerens festival? Nå kan du melde deg på Galleria kunstfestivals kunstmesse “Kunst uten filter”! Vi har akkurat åpnet påmeldingsskjemaet, og vi anbefaler med å være raskt ute med å sikre seg plass.

Still ut og selg din kunst i Mosjøen sentrum og i den unike og historiske Sjøgata. Galleria kunstfestival tar ansvar for markedsføring, reklame og bevisstgjøring slik at du når et interessert publikum.

Galleria kunstfestival er en arena for mangfoldet av visuelle kunstuttrykk og skal formidle impulser fra den internasjonale kunstverden og samtidig gi plass til den folkelige kunstinteressen. Har du kunst du ønsker å stille ut og selge? Meld deg på vår kunstmesse “Kunst uten filter” i dag og still ut på samme arena som anerkjente kunstnere og gallerier.

Les mer om kunstmessen og hvordan du kan delta på denne siden.

Foto: Kristian Rødvand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *