Festivalmoro for barn og ungdom

Nå er påmeldingen åpnet for alle de spennende aktivitetene i Barnas Festspill!

I år kan man være med på maleverksted for både barn og ungdom inspirert av maleren Peder Balke. Her vil Formidler i Nord-Norsk kunstmuseum, Rebekka Brox Liabø, lære bort helt unike og morsomme maleteknikker. Marianne Kappfjell inviterer til samisk eventyrstund på biblioteket. Danseren Elisabeth Heilman Blind – som for øvrig kan oppleves i forestillingen “The Homeless” – holder danse-workshop der man får lære grønlandsk maskedansdans. I år som i fjor åpner også Musikkfabrikken produksjonen. Her får være med å en interaktiv konsert sammen med stryketrioen Trio no Treble – som for øvrig spiller en egen konsert i Dønnes Kirke – og Toppenkursets juniororkester.

Velkommen skal du være!

Les mer om Barnas Festspill og meld deg på her!

Foto: Kristian Rødvand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *