Bevegelser på vei

Det er mye som skjer når du begynner å bevege deg! Festspillene Helgeland presenterer «Bevegelser på Vei», en miniutstilling som tar for seg de mange reiser og turnéer dansen har brakt Adas Dansestudio ut på.

I 2022 er det 40 år siden Ada Einmo Jürgensen startet opp Adas Dansestudio og med det innførte dans som kunstform til Mosjøen.  Dette vil bli behørig markert når den tid kommer, og vi får i år et lite frampek i form av utstillingene. «Bevegelse på Vei».  

Utstillingen er og et frampek mot et større arrangement under Festspillene Helgeland 2022, som har Bevegelse som tema. Fra det kommende programmet kan vi røpe at vi får være med på en reunion for Adas dansere, med en tilhørende retrospektiv utstilling der vi får se avisomtaler, fotos og video fra forestillinger gjennom de 15 år Adas Dansestudio var aktivt.

Utstillingen kan du oppleve på Kulturverkstedet under hele festivaluka. Det kan også dukke opp ulike små arrangementer og stunt rundt utstillingen, så her er det bare å følge med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *