Mosjøens eget Shadowsband er still going strong!

Du kommer til å slite med å holde dansefoten stille når The Shades spiller opp på Gilles Inside. 

Anført av frontmann Svein Murbræch byr Mosjøens eget Shadowsband en flott meny bestående av Shadows – og Cliff Richardlåter skrevet og utgitt mellom 1960 og 1964. The Shades ble stiftet så langt tilbake som i 1962 og har status som Mosjøens aller første gitarbaserte rockeband. Det har vært stille i perioder, men bandet har alltid gjenoppstått i forskjellige drakter og besetninger. 

Hva: The Shades
Hvor: Gilles Inside, Mosjøen
Når: mandag 5. juli kl 20:00

Hermod Kleivhaug og Steinar Schrøder i aksjon sist The Shades gjestet Gilles. Foto: Kristian Rødvand

«Geronimo», «The Young Ones», «Living Doll» og «Travellin’ Light», «Cozy», «The Rumble» og «Theme For Young Lovers»,  «FBI», «Peace Pipe», «The Strangers/Kon Tiki», «Spring Is Nearly Here»… Mange er godbitene i Shadowskatalogen og vi får høre dem når The Shades tar oss med tilbake til 60-tallet. Det skjer på Gilles mandag 5. Juli kl 20:00

The Shades anno 2021 er:

Svein Murbræch (sologitar).

Steinar Schrøder (bass)

Hermod Kleivhaug (rytmegitar)

Trond Carlsen (trommer) 

Ole Kristian Eli (vokal, kassegitar)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *