Friske harmonier med D Monrads

Fredag 9. juli serveres det lystig samklang og vakre harmonier fra D Monrads under Festspillene Helgeland. 

Den populære vokalgruppen D Monrads har holdt det gående i 20 år og burde være godt kjent for konsertpublikumet i Mosjøen. De startet som ungdomsgruppen i Mosjøen Mannskor, men i det siste har de etter eget utsagn begynt ta seg i å mimre om hvordan det var å være unge. Det er dog likevel ingen tvil om at de glade sangerne fortsatt holder koken.

Hva: D Monrads
Hvor: Kulturverkstedet, Mosjøen
Når: fredag 9. juli kl 18:00

D Monrads i aksjon under Vinterlyd. Foto: Kristian Rødvand

D Monrads var sist å høre under den store Vinterlyd-konserten i kulturhuset. I anledning Festspillene Helgeland stiller de på Kulturverkstedet med et bredt og spennende repertoar. Publikum får høre litt nytt og litt gammelt – det meste a cappella, slik vi er vant til å høre dem, men også noe med komp. 

Gruppa synger hovedsakelig populærmusikk, og har i løpet av det siste året utvida besetningen med Mosjø-sangeren Kenneth Søttar og Håkon Drevland, som i tillegg til å synge bass bidrar med groovy beatboxing. 

Velkommen til konsert på Kulturverkstedet 9. juli kl. 18:00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *