AVLYST – Dance With A Stranger

På grunn av smittevernhensynene ifbm med COVID-19 er dette arrangementet dessverre avlyst, og vil ikke gjennomføres som del av Festspillene Helgeland 2020. Vi håper å kunne presentere konsert med Dance With A Stranger ved en senere anledning.

Festspillene Helgeland og Gilles Garden er klare for å ta i mot Dance With A stranger torsdag 10. juli kl 22:00. Billettsalget er allerede i gang, og det er bare å glede seg!

Evigunge Dance With A Stranger slutter aldri å levere knallsterke konserter proppfulle av kvalitetslåter fra et langt liv som et av landets mest populære band. Sommerturneene de siste årene har resultert i mange flotte konserter og ikke minst svært fornøyde arrangører og publikummere. Suksessen har gitt mersmak: Dance With A Stranger rydder kalenderen og er klar for nye sommerkonserter.

Bandet kommer i en frisk og vitalisert utgave med trekløveret Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen i spissen. Med seg har de tre musikere.

Bandets store gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemannspris. Etter flere pauser og like mange comeback er de en sentral aktør på den norske musikkscenen.
Dance With A Stranger anno 2020: De har låtene, energien og gleden som skal til: For en stemning og fest det vil bli!

Gjør deg klar for en kveld med hits som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man og Dance With A Stranger og flere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *