Silya & The Sailors

Etter en braksuksess under Festspillene Helgeland 2019, vil Silya & The Sailors returnere til Mosjøen 8. juli 2020. Konserten arrangeres i Gilles Garden, og publikum kan vente seg et fyrverkeri av en konsert! Silya var i flere år basert i New York. I USA skrev Silya låter med produsenter og musikere verden rundt og jobbet blant annet i New York, London, Los Angeles og Atlanta.

I en årrekke jobbet Silya som liveartist i USA og spilte blant annet fast på «The Living Room», «The Darby» og «The Jazzroom at The General» i NYC og har samarbeidet med artister som verdens-stjernen CeeLo Green som falt for Silyas unike musikalitet.

Etter å ha vunnet Stjernekamp på NRK1 og nordmenns hjerter i 2013 flyttet Silya tilbake til Norge. Da albumet Unanchored kom i 2014 under nytt artistnavn Silya & The Sailors (også en stund kalt Silya & The Rapscallions) etablerte Silya seg som en av de store live-artistene i Norge med konsert og festivaljobber over hele landet. I 2015 tok hun i tillegg en stor rolle i musikalen Sweeney Todd på Det Norske Teateret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *