Programslipp

Det første Festspillene Helgeland går av stabelen 29. juni til 7. juli. Vi kan se fram til et spektakulert, mangfoldig og grensesprengende program. Torsdag 6. juni kl 12:00 inviterer Festspillene Helgeland og de tre partnerfestivalene Galleria Kunstfestival, Toppenkurset og ByfestVeko til programslipp. Arrangementet vil foregå på Jacobsenbrygga.

Publikum og presse er velkomne til å dykke inn i alle de spennende arrangementene som skal foregå, de fantastiske artistene som vil opptre, og de unike kunstnerne som vil stille ut under festivalen. Det vil bli presentasjon av det totale programmet, utvalgte høydepunkt, lansering av nettside og generell informasjon om årets mest spennende uke på Helgeland.

Et av hovedarrangementene i Festspillenes tema «Samtaler» er prosjektet «Sinsitnite» av Ada Einmo Jürgensen. Dette vil bli presentert for publikum under programslippet. Videre vil det bli anledning til å stille spørsmål.

Velkommen til programslipp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *