Festspillenes logo

Festspillene Helgelands logo er laget av Alvin Jensvold. Alvin Jensvold (f. 1954) er bosatt i Gratangen. Han ble utdannet ved Bergen Kunsthåndverkskole og jobber i dag primært som billedkunstner og grafisk designer. Han har i flere år stått bak en rekke store kunstinstallasjoner. Statoil, Norsk Kulturråd og Forsvarsmuseet er noen av de som har bestilt kunst av Alvin Jensvold. Han har en stor produksjon av malerier, og en stor samling av hans kunstverk kan ses i Galleri Jensvold i Gratangen. Alvin er aktiv som illustratør og leverandør av grafikk og loger, og har levert logoer til et femtitalls bedrifter og offentlige institusjoner. Under Galleria i 2016 var Alvin Jensvold hovedkunstner.

Ideen bak logoen er å bruke et designspråk fra vikingtid, samisk kultur og vår egen tid. Den knytter seg til Helgelands kultur, og vil være lett gjenkjennelig. Logoen er leksibel og har stort bruksområde.

Både kunstneren og vi tror helgelendingene vil føle eierskap til logoen, på samme måte som til Festspillene Helgeland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *